Mam taki problemik że w momencie jak zapalam światła to gasną kompletnie wszystkie podświetlenia wewnątrz. Podejrzewam że to zwarcie ponieważ zgasło również podświetlenie rejestracji oraz żarówka w schowku się żarzy a nie świeci. Kilka razy podczas odpalania rano kilkakrotnie mignęło wszystko. Jakieś sugestie może to nie to.?
Dodam że po wyjęciu bezpiecznika od świateł włącza się podświetlenie. Jeszcze popatrzę jak nic nie znajdę to spróbuje podmiany bo też przeszło mi to przez myśl.
hej, mialem inny przypadek ale moze ci pomoze. mi w momencie zapalania swiatel pozycyjnych i mijania, zapalaly sie na stale prawe kierunki. jak wylaczone byly swiatla to kiedrunki migaly i bylo ok. okazalo sie ze mam uszkodzone wiazki pod kiedrownica przechodzace do komory silnika.potzebna byla wymiana kabelkow.
Kabelków w tym miejscu też nie ominę jeszcze dzisiaj w pracy będę szukał usterki.
Dzięki.
[ Dodano: Pon 21 Gru, 09 15:58 ]
Jednak powodem tego był włącznik świateł po rozłożeniu na części i przeczyszczeniu styków jakie tam są problem zniknął.
Kabelków w tym miejscu też nie ominę jeszcze dzisiaj w pracy będę szukał usterki.
Dzięki.
[ Dodano: Pon 21 Gru, 09 15:58 ]
Jednak powodem tego był włącznik świateł po rozłożeniu na części i przeczyszczeniu styków jakie tam są problem zniknął.
Komentarz